Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια BLUE SEA σας περιμένουν για να απολαύσετε τις διακοπές σας στο πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης!
Χτισμένα στο γραφικό αλλα και συνάμα κατ' εξοχή κοσμοπολίτικο κέντρο του νησιού, την Καμαριώτισσα, παρέχει την απέριττη διαμονή που αναζητά ο επισκέπτης που επιθυμεί να εξερευνήσει ολόκληρη τη Σαμοθράκη,εξασφαλίζοντας συγχρόνως φιλόξενο περιβάλλον.
Η Καμαριώτισσα, είναι η πρώτη στάση του επισκέπτη, καθώς βρίσκεται στο μεγάλο λιμάνι της Σαμοθράκης και αποτελεί κόμβο όπου συναντώνται οι βασικές οδικές αρτηρίες για τις δύο πλευρές του νησιού.
Ομως και η ίδια η Καμαριώτισσα, προσφέρει πέρα απο την πολυσύχναστη και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρά της, άπειρες επιλογές για ψυχαγωγία, θαλάσσια αθλήματα, αξιοθέατα, ήρεμες και κρυστάλλινες παραλίες.
Ο υδροβιότοπος του Αγιου Ανδρέα με τις ανεμογεννήτριες, η εκκλησσία της Παναγιάς με τις καμάρες απο όπου πήρε και η τοποθεσία το όνομά της, το ακρωτήρι δίπλα στη μικρή λιμνοθάλασσα, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές του νησιού, έχουν δώσει στην Καμαριώτισσα την ονομασία "μαργαριτάρι του βόρειου Αιγαίου'.
Η μικρή οικογενειακή επιχείρησή μας, με το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό, τα νεόκτιστα, πεντακάθαρα και καλόγουστα διακοσμημένα δωμάτια με πλήρη οικιακό εξοπλισμό για άνετη διαμονή και οι γωνιές όπου θα πάρετε τον πρωϊνό καφέ σας, ή θα ξαποστάσετε μετά απο τις έντονες καλοκαιρινές δραστηριότητες, εγγυώνται αξέχαστες διακοπές που θα ανυπομονείτε να επαναλάβετε.
Ελπίζουμε να έχουμε τη χαρά να σας γνωρίσουμε σύντομα!